NOVI DATUM 2. MART: Vreme je za MSP!

U saradnji sa Privrednom komorom Srbije, CEVES organizuje događaj (panel diskusiju i izložbu) “Vreme je za MSP!”  2. marta od 9.30 do 12.15 u zgradi Privredne komore Srbije, Resavska 15 u Beogradu.

Panel diskusiju o značaju MSP i šta je potrebno da ovaj deo privrede nastavi da raste i još snažnije doprinosi održivom razvoju Srbije, pratiće izložba odabranih kompanija, predstavnika MSP100, odabranih po jasno definisanim kriterijumima izvoza, doprinosa razvoju lokalne zajednice, inovacijama u poslovanju, posvećenosti zelenom poslovanju i njihovom doprinosu održivom razvoju. Profile kompanija koje će biti predstavljene možete pogledati i na ovom linku.

Program uključuje kratku prezentaciju o značaju MSP-ova kao i panel sa predstavnicima MSP 100, državnih institucija značajnih za razvoj MSP sektora, Privredne komore Srbije i poznavaocima MSP sektora. Preliminarni program možete pogledati ovde.

Događaj se organizuje u okviru Platforme “Održivi razvoj za sve”, koju podržavaju vlade Nemačke i Švajcarske, a sprovodi GIZ.  

Učešće je besplatno uz obaveznu registraciju na linku. Nakon panel diskusije biće organizovano posluženje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *